Tilbud

05 Teens

DKK1,398.95 DKK1,199.95

Forkæl dig selv og din Veninde

Den bedste forkælelsesgave i kan give jer selv og jeres øjnevipper.

Gaveæsken indenholder 2 x Tólure HAIR PLUS Vippe/bryn serum <3

GivGaven sørge altid for at pakke varerene lækkert ind, så du nemt og enkelt blot skal give gaven til den du holder af – eller måske skal du blot forkæle dig selv 🙂

Ønsker du at tilføje flere produkter til denne Gaveæske, kan du blot tilføje de enkle produkter til din ordre/kurv og skrive i kommentar hvilken produkter som skal tilføjes til gaven.

Du kan GRATIS få et kort med, hvor du kan skrive en personlig hilsen på – kortet vælger du ved betalingen.

Gaveæsken vejl. pris 1398 kr.

 

 

Beskrivelse

Tolure Hairplus hjælper dine vipper med at opnå deres optimale længde, tæthed og fylde. Det er et produkt der virker på alle, uanset om man har korte, lange, fyldige eller ikke fyldige vipper.

Ved daglig anvendelse, opnår vipperne deres maksimale længde, tæthed og tykkelse og giver et naturligt, men intenst udseende. De første resultater vises efter blot 4 ugers daglig brug, mens det fulde resultat vises efter 8-10 uger.

Tolure Hairplus kan også benyttes til dine øjenbryn, så du ikke behøver at investere i to forskellige produkter. Serummet har især en god effekt på huller og bare pletter, hvor der ønskes yderligere hårvækst.

Det er muligt at påføre Tolure Hairplus, selv hvis du benytter vippe extensions og permanent make up. Tolure Hairplus trænger ind i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. Med sine bio-peptider forebygges hårtab og  fremmer væksten af bryn og vipper.

Tolure Hairplus indeholder A, C og E vitamin, som beskytter din hud og giver den de næringsstoffer den har brug for.
Der er tilsat ginseng ekstrakt, som maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale. Det beroligende, lindrende og fugtgivende panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter gør dine vipper og bryn glatte og smidige, mens irriteret hud beroliges.

Tolure Hairplus er dermatologisk testet og 100 procent animal cruelty free.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “05 Teens”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment