GivGaven

Handelsbetingelser

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
GivGaven.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.GivGaven.dk er, GivGaven, Soløjevej 16, 9400 Nørresundby, CVR 41230347.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi og videregiver for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Personoplysningerne registreres hos GivGaven.dk i 5 år, hvorefter oplysninger slettes.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, PostNord eller GLS med henblik på levering af dine indkøb.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden trustpilot.dk
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Bambora , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Bambora datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@GivGaven.dk.
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra GivGaven.dk.

Salgs- og leveringsbetingelser

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra GivGaven.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivninger du velkommen til at kontakte info@GivGaven.dk

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra GivGaven.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark og Leveringstider mellem 2-5 dage, og pris til pakkeshops er fra 29 kr. og fra 45 kr. ved hjemmeleveringer.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Risikoen for varer købt af GivGaven.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra GivGaven.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til GivGaven.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som GivGaven.dk har stillet dig i udsigt.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger, inden for rimelighed. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at få en kvittering for afsendelse, derefter kan vi tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
GivGaven.dk
Soløjevej 16
9400 Nørresundby

OBS : Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, og vi henviser samtidig til at benytte vores vedlagte returseddel, der medsendes i pakken.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på tlf. 60 770 555 eller sende en mail til info@givgaven.dk.
Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.forbrug.dk. Du kan også henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR, på  http://ec.europa.eu/odr, hvis du bopæl i et andet EU-land end Danmark.

Pris og betaling

Du bestiller dine varer online og betale med Visa/Dankort og Mobilepay.
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når vi afsender varerne.
Alle priser på GivGaven.dk er inkl. moms.
GivGaven.dk tager ikke kortgebyr.

Fortrydelsesret

GivGaven.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@GivGaven.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  Dog skal varer som er købt som en gave, sendes retur samlet.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hent standardfortrydelsesformular her

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke fragtomkostningerne for at få pakken leveret hos dig.
Vi skal have pakken retur senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen og behandlet den. Dette kræver dog at returseddel er udfyldt i pakken eller anden information i pakken fra dig.

Varen sendes til:

GivGaven,
Soløjevej 16
9400 Nørresundby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Salg til lande udenfor Danmark

GivGaven har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra GivGaven. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

Virksomhedens Oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: YourDesign
Virksomhedens kaldenavn: GivGaven.dk
Selskabsform: enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer: 41230347
Etablerings år: 2020
Adresse: Soløjevej 16 – 9400 Nørresundby
Telefonnummer: 60 770 555
Telefontid: Alle dage 8.00 – 12.00
e-mailadresse: info@GivGaven.dk
Web-adresse: www.GivGaven.dk

GivGaven er et univers fyldt med håndplukkede gaveæsker, der gør det nemt at forkæle dine nærmeste.

Adresse

Soløjevej 16, 9400 Nørresundby

Ring til os

+45 60 770 555

Send e-mail til os

info@GivGaven.dk